Типтік нормалардың құқықшығармашылығындағы орны (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада автор ТМД мемлекеттерінің заң шығару органдарының қызметінде модельдік заңдардың орнықарастырылған. Парламент Ассамблеясының ТМД мемлекеттерінің заңға қойылатын талаптарын зерттеумәселесіне тоқталған. Автор модельдік заңдарға байланысты әртурлі көзқарастарды саралап заңдарды унифи-кациялау проблемасына көңіл бөлді.Түйін сөздер: модельдік заң, модельдік құқықшығармашылық, модельдік кодекс.