Прокурордың ішкі сенімі негізінде дәлелдемелерді бағалау (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада «ішкі сенім» тұжырымдамалық санатының маңыздылығы мен күрделілігі қарастырылады, автор заң тұжырымдамасының мазмұнын ашып көрсетуді ұсынады. Заңды әдебиеттегі ішкі сенімділікті әртүрлі, әрқашан зиянсыз және өте қарама-қайшы емес. Сонымен қатар, Қазақстан Республикасының Қылмыстық іс жүргізу кодексінің баптарында көрсетілген субъектілердің ішкі айыптауы әр субъектінің (судья, тергеуші, прокурор, тергеуші, алқаби) нақты процедуралық жағдайын көрсете отырып, айтарлықтай өзгеше болуы мүмкін деп есептейміз.Әрбір субъект осы тақырып бойынша дәлелдемелерді бағалаумен байланысты.Түйін сөздер: қылмыстық іс жүргізу, дәлелдемелерді бағалау, ішкі айыптау, дәлелдемелердібағалау мәні, прокурор.