Меры уголовно-правового воздействия в истории уголовного права. Қылмыстық құқықтың тарихында заңнамадағы қылмыстық-құқықтық ықпал ету шаралары. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье автором рассматриваются исторические аспекты развития иных мер уголовно-правового воздействия в уголовном праве в различные периоды времени.Мақалада қылмыстық-құқықтық әсердің өзге шаралары дамуының тарихи аспектілері қылмыстық құқықта уақыттың түрлі кездеріне қарастырылады.