К вопросу о единой сущности права и о многообразии форм ее проявления: информационно-когнитивная (квантовая) теория права (часть 2). Құқық дефиниция мәселелері кұқық ұғынудың дәстүрлі жолымен және жаңа құқықтық ақпараттық-кванттық (когнитивтік) (2 бөлім) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В статье, состоящей из двух частей, рассматривается проблема дефиниции права, раскрываются научные подходы к правопониманию как в традиционном ключе, так и на основе новейшей правовой информационно-квантовой (когнитивной) парадигмы исследователя.Екі бөлімнен тұратын мақалада құқық дефиниция мәселелері қарастырылып, сонымен қатар, зерттеушінің кұқық ұғынудын дәстүрлі жолымен және жаңа құқықтық ақпараттық-кванттық (когнитивтік) парадигмасының негізіндегі ғылыми тәсілдемелері ашып көрсетілген.