Қазақстанның Ресейге қосылу барысындағы қылмыстық заңнамадағы өзгерістер (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес Қазақстанның Ресейге қосылу барысындағы қылмыстық нормаларжиынтығы қарастырылады. Зерттеу барысында анықталған мəселелер бойынша сол кездегі заңнаманыңкемшіліктеріне тоқталып, талқылау жасалады. Зерттеу барысында дəстүрлі құқықтық нормалардың жаңапатшалық ережелері арқылы өзгеріске енуі қазақ қоғамындағы қылмыстық жүйенің отаршыл саясатынабейімделгенін дəлелдейді.Түйін сөздер: қылмыс, норма, заң, ереже, саясат, құқықтық норма.