Economic and legal aspects of the formation Kazakh model of health (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының денсаулық сақтау саласындағы экономика жəне құқық реттеужүйесіндегі сұрақтары, мемлекеттік шаралар анализі қарастырылады.Түйін сөздер: денсаулық сақтау саласы, халық денсаулығы, əлеуметтік қорғау, денсаулық сақтау жүйесі.