Экологиялық зиян жəне қауіп ұғымдарының теориялық мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Баяндамада экологиялық зиян ұғымының теориялық мəселелері қарастырылады. Сонымен бірге экологиялыққауіп түсінігі зерттеле отыра Қазақстан Республикасының экологиялық заңнамасындағы мəселелер тал-қыланады.Түйін сөздер: экологиялық зиян, экологиялық қауіп, шекара, құқық бұзушылық.