Экологиялық қолайсыз жерлердің қоршаған ортаны қорғау құқықтық негіздері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген ғылыми жұмыста экологиялық қолайсыз жерлердің қоршаған ортаны қорғау саласындағы құқықтықреттелуінің кейбір мəселелері қарастырылды. Зерттеу барысында табиғи ресурстарды жəне табиғатты қорғай-тын қолданыстағы заңдарға талдау мен ғылыми қорытындылар жасалған.Түйін сөздер: қоршаған ортаны қорғау, экологиялық қауіпсіздік, қолайсыз экологиялық жерлер.