Банкроттық туралы істердің ерекшеліктері, азаматтық іс жүргізу құқығында олардың орны (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада банкроттық туралы істер бойынша сот істерінің мəселе сұрақтары қарастырылған жəне де жекекəсіпкерлердің жəне занды тұлғалардың банкроттық арақатынастың, жеделдетілген реабилитациялаудың жəнеерекше іс жүргізу түріне занды түлғалар реабилитациялаудың бөлігінде Қазақстан Республикасы азамат-тык іс жүргізу құқығында олардың алатын орны көрсетілген. Сонымен бірге мақалада азаматтық іс жүргізуқұқығы жөнінде ғылыми табыстар негізінде банкроттық туралы істер бойынша сот жұмысының мəселелерқарастырылған.Түйін сөздер: банкроттық, дəрменсіздік, жеке кəсіпкерлердің жəне занды тұлғалардың банкроттық.