Қазақстан Республикасындағы қаржы заңнамасындағы жауапкершілік түрлері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қаржылық заңнама аясындағы заңды жауапкершіліктің түрлері қарастырылған. Жауапкершілікинституттары үшін құқық қорғау қатынастары нормасы жүйесіне негізгі түсінік беріліп, қысқаша талдаужасалынған.Түйін сөздер: қаржылық заңнамасы, əкімшілік жауапкершілік, қылмыстық жауапкершілік.