Химиялық қауіпсіздік Қазақстан Республикасының ұлттық қауіпсіздігінің құрамдас бөлігі ретінде (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада тіршілік қызметінің салалары бойынша ұлттық қауіпсіздік түрлерін жіктеу мəселелері жəнесоның салдарынан химиялық қауіпсіздік ұлттық қауіпсіздіктің жалпы жүйесінің құрамдас бөліктерінің біріретінде қарастырылады.Түйін сөздер: ұлттық қауіпсіздік, химиялық қауіпсіздік, құқық, мемлекет.