Қазақстан Республикасындағы атқарушы билік органдарының бақылау-қадағалау қызметінің тиімділігі мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Республикасының атқарушы билік органдарының бақылау-қадағалау қызметініңұйымдастыру мəселелері карастырылған. Сонымен қатар атқарушылық билік жүйесіндегі нормативтік-құ-қық тық реттеуді бақылауды талдау негізінде Қазақстан Республикасындағы осы құқықтық институттағытиімділікті жоғарылату мəселесі өзектенеді.Түйін сөздер: бақылау, атқарушы билік, үкімет, билік жүйесіндегі атқару нысаны, бақылау-қадағалау қызметі-нің ұйымдастыру.