Кіші жүз ханы Əбілқайырдың əскери-мəмілегерлік іс-əрекеттерінің құқықтық мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталмыш мақалада Кіші жүз ханы Əбілқайыр өмір сүрген заманның саяси хал-ахуалы баяндалады. Сондай-ақкөрші мемлекеттермен саяси-əскери қарым-қатынастары сипатталады.Түйін сөздер: əскери-мəмілегерлік іс-əрекет, əскери-саяси хал-ахуал, əскери қасиеттері, мəмілегерлік қызмет,саяси таңдау.