Заң пəндеріне оқыту оқу үдерісіне қашықтықтан білім беру технологияларын енгізу (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл жұмыста заң пəндеріне оқыту оқу үдерісіне қашықтықтан білім беру технологияларын енгізусұрақтары қарастырылған. Қашықтықтан оқытуды жүзеге асыру технологиялары мен əдістері тура-лы жазылған жəне осы технологияның факультетте дамуы қарастырылған.Түйін сөздер: қашықтықтан оқыту, қашықтықтан оқыту технологиялары, оқу үдерісі, оқытудағыинновацииялық əдістер, ақпараттық жүйелер, ақпараттық технологиялар.