Сақтандырудың ұғымы жəне оның бүкілəлемдік сақтандыру кеңістігінде атқаратын рөлі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес сақтандыру қызметінің түсінігі талданылған. Жəне десақтандыру қызметінің өзекті мəселелері қарастырылған. Сондай-ақ сақтандыру қатынастарынақатысушылардың құқықтық жағдайлары қарастырылған.Түйін сөздер: сақтандыру қызметі, міндетті сақтандыру, сақтандыру қатынастары, сақтандыруұйымдары.