Сақтандыру нарығын дамытудың құқықтық мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес сақтандыру нарығын дамыту жолдары талданылған. Жəнеде сақтандыру нарығы түсінігі,өзекті мəселелері, сондай-ақ аталған проблемаларды шешу жөніндеұсыныстар қарастырылған.Түйін сөздер: сақтандыру қызметі, міндетті сақтандыру, сақтандыру қатынастары, сақтандыруұйымдары.