Жер құқық қатынастарын мемлекеттік басқару (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталған мақалада автор жер пайдаланушылар мен жер учаскелеріне меншік иелерінің жергеқұқықтарын қорғау жəне жер құқығы нормаларының мазмұнын, қызметтері мен нысандарын,əдістерін анықтауда олардың маңызды институттарын, оның ішінде жер пайдаланушылар мен жергеменшік иелерінің құқықтары мен бостандықтарын басымдықтарын ескере отырып, жер қатынастарысаласындағы мемлекетттік басқарудың құқықтық негіздерін қарастырады.Түйін сөздер: жер, жер-құқық қатынастары, құқық, мемлекет, басқару.