Азаматтық істің негізгі көрсеткіші мемлекеттік сатып алу сұрақтары бойынша (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада еңбек бəсекелесі сұрақтары мен мемлекеттік сатып алу туралы заң шығару нормала-рын қолдану бойынша азаматтық іс қарастырылған.Түйін сөздер: мемлекеттік сатып алудың жылдық жоспары, жоспардың дамуы, комиссия келісімі.