Қырғыз Республикасының прокуратура қылмыстық іс жүргізу органдарының мемлекетік-құқықтық негізі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақала қылмыстық іс жүргізу органдарының құқықтық мəртебесіне арналған. Мақалада ҚырғызРеспубликасының прокуратура органдарының қадағалау қызметі қарастырылған.Түйін сөздер: прокурор, қылмыстық іс жүргізу, мемлекет қызметтері, тергеу, заң.