Экономикалық қылмыстар аясындағы мұнайлы-газды кешен Қазақстан Республикасының заңнамасы бойынша (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген мақалада автор мұнай газ кешенінде істелінетін негізгі экономикалық қылмыстарыныңанализін жасайды. Автор Қазақстанның мұнай газ кешені саласындағы экономикалыққылмыстарымен күресу жəне олардың профилактикасы үшін Қазақстан Республикасының ұлттыққылмыстық заңнамасын жетілдіру бойынша мерзімді шараларды ұсынады.Түйін сөздер: экономикалық қылмыстар, мұнай газ кешені, күресу, заңнама, көмірсутегілер.