ТМД елдерінің адам саудасын жазалаудың заңнамасы жəне тарту əдістерін қолдану шаралары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген мақалада Ресей Федерациясының заңнамасындағы мысал ретінде адам саудасын сатуыныңқұқықтық реттелуі, сонымен қатар жалданбалы еңбекке болашақта адамдарды қанап бағындырумəселелері қарастырылады.Түйін сөздер: заңнама, заң, жауапкершілік.