Экстремизм жəне терроизмнің алдын алудың əлеуметтік-экономикалық жəне саяси құқықтық шаралары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақаланың негізгі мақсаты мемлекеттің зайырлы қағидаларын орындауда дін аумағындағыадамның негізгі құқықтары мен елдің діни жағдайының оңтайлы өзгеруіне, діни экстремизмнің ал-дын алу жəне ескерту шараларына байланысты əдіс-тəсілдерін қолдану жолдары көрсетілген.Түйін сөздер: экстремизм, терроризм, алдын алу, этноұлттық мүдде.