Қырғыз-қытайлық қатынастар аясындағы материалдық емес мəдени мұраны қорғаудың құқықтық реттеу мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада «Манас» дерегі бойынша Қырғыз Республикасы жəне Қытай Халық Республикасыарасындағы дауды реттеудегі мемлекеттің ішкі жəне құқықтық аспектілері қарастырылады.Түйін сөздер: материалдық емес мəдени мұра, «Манас» дерегі, қырғыз-қытай арақатынасы, Қырғызқоғамының қарсы болу қатынасы.