Қазақстан Республикасындағы мемлекеттің жəне қоғамдағы азаматтық институттың əрекеттестігі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақстан Республикасындағы азаматтық қоғамның дамуы жəне Конституциялық жеке əсерідемократиялық мемлекеттің құқықтық құрылысы үшін қажет. Бұқаралық ақпараттың ақы-пұлдарыазаматтық қоғамның құрамдас элементі болып табылады.Түйін сөздер: Конституция, демократия, қоғам, құқық, ақпарат.