Еңбек ету бостандығының конституциялық-құқықтық реттелуі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада еңбек ету бостандығының өзекті мəселелері талданған. Мақалада қазіргі кездегі еңбекету бостандығына құқықты іске асыру кезінде туындайтын мəселелер жете зерттелген. Мақаладаеңбек ету бостандығын қамтамасыз ету жəне қорғаудың ерекшеліктері қарастырылған. Авторлареңбек ету бостандығына құқықты қамтамасыз ету саласындағы ҚР заңдарын əрі қарай жетілдірубойынша ұсыныстар жасауға нұсқама берген.Түйін сөздер: еңбек ету бостандығы, еңбек ету құқығы, келісімшарт, құқық, кəсіподақтар.