Менталитет жəне оның құқықтық мəдениетке ықпалы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада менталитеттің түсінігі, түрлері жəне оның табиғаты ашылады. Сонымен қатармақалада менталитет пен құқықтық менталитеттің арақатынасы талданады. Мақалада құқықтықменталитет пен құқықтық мəдениеттің өзара қатынасы, менталитеттің құқықтық мəдениетке ықпалықарастырылады.Түйін сөздер: мəдениет, менталитет, құқықтық мəдениет, мемлекет, құқықтық менталитет.