Меншікке қарсы қылмыстардың құны (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақала меншікке қарсы қылмыстардың құны мәселелерін қарастырған. Автор меншікке қарсы қылмыстардан келетін қоғамға қауіпті зардаптардың құнының криминологиялық мәселелеріне талдау жасаған.Түйін сөздер: қылмыс салдары, зардап, залал, қылмыс құны.