Экологиялық қылмыстық құқықбұзушылықтармен күрес жүргізу бойынша жедел-іздестіру қызметінің құқықтық реттелуінің кейбір ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Осы мақалада экологиялық қауіпсіздік мәселелерін қозғайтын сұрақтары қарастырылып отыр. Және оларды алдын алу шаралары ұсынылады.Түйін сөздер: экологиялық қауіпсіздік, қылмыспен күрес, мақсаттар, экологиялық құқықбұзушылықтар, латенттік, қылмыс, статистика.