Қылмыстық заңнамаларды халықаралық құқық принциптері мен нормаларына сәйкес жетілдіру жолдары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Автор мақалада халықаралық қылмыстық құқық, тиімді қылмыспен күрес ұйымдарының мәселелерін шешу мүмкіншілігіне ие және әмбебап құзіреті бар ғаламдық қылмыстық саясат субъектісінің халықаралық қоғамға интеграциялануына байланысты келешегі қарастырылады.Түйін сөздер: қылмыстық құқық, халықаралық құқық, саясат, қылмыс.