Өлім жазасы мен дін (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада өлім жазаcының мәселесі тарихи тұрғыдан қарастырылады. Авторлардың зерттеулерінде құқықтық анализі беріледі. Өлім жазасы мен діндердің қарым-қатынасы қарастырылады. Салыстырмалы түрде басқа елдердің өлім жазасы туралы заңнамасы зерделенді.Жұмысты қорытындылай келгенде,авторлардың көзқарастары ұсынылады.Түйін сөздер: құқықтық жаза, мораторий, референдум, өлім жазасын шектеу.