Экологиялық ақпарат қайнар көздері жайлы сұрақ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада, автор экологиялық ақпарат алу көздерін талқылайды. Ақпарат алу, шешім қабылдау және әділдікке қол жеткізуге жұртшылықтың қатысуына Қазақстан Республикасының Конституциясы кепілдік береді. Экологиялық ақпарат алу, сақтау, тарату жөніндегі бұл конституциялық құқығын тиімді жүзеге асыру соңғысының жиналу және жеткізілу тиімділігіне байланысты болмақ.Түйін сөздер: заңдар, ережелер, экологиялық ақпаратқа қол жеткізу, қоршаған ортаны қорғау.