Қазақстан Республикасының сақтандыру құқығының негізгі қағидалары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Берілген мақалада автор Қазақстан Республикасының сақтандыру қызметінің негізі болып табылатын сақтандыру құқығының қағидаларын қарастырды. Мүлікті қорғау, қоғамдық қаржыларды аккумуляциялау және көзделмеген шығындар тәуекелі қағидалары қарастырылған. Сонымен қатар,сақтандыру қызметініңқағидалар жүйесі көрсетілген.Мақалада отандық авторлардың ғылыми жұмыстары қарастырылған: Байсалов С.Б., Байдельдинов Д.Л. Сонымен қатар мақалада РФ ғалымдарының еңбектері қолданылыды: Крохина Ю.А., Алексеев С.С., Смирнова М.Б., Денисова И.П., Шихов А.К.Түйін сөздер: Сақтандыру қызметінің қағидалары, сақтандыру құқығы, сақтандыру заңнамасы.