Азаматтық сот ісін жүргізуге адвокаттың қатысуы: өзекті мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада азаматтық сот ісін жүргізуге адвокаттар қатысуының рөлі, маңызы және өзекті мәселелері қарастырылады. Мақалада адвокаттардың азаматтық іске қатысу бағыттарын жақсартып, көтеру мақсатында бірқатар нақты шаралар ұсынылады.Түйін сөздер: адвокат, адвокатура, соттағы өкілдік, тапсырма бойынша өкіл.