Конституциялық-құқықтық мәртебесі Қырғыз Республикасының саяси жүйесіндегі президенттің орны (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада бүгінгі замандағы президент институтының теоретикалық мәселелері, «президенті» анықтамасы, мемлекеттік билік органдары жүйесіндегі президенттік институттың орны қарастырылады.Түйін сөздер: Конституция, институт, президент, жүйе, билік.