Тәуелсіздік – ел тілегі, Елбасы – ел тірегі (1-желтоқсан – мемлекеттік мереке күні туралы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының басқару формасына қатысты басты идеялар ашылады. Қазақ халқының үміті мен ұмтылысын анағұрлым толық қамтып көрсетеді.Түйін сөздер: Қазақстан Республикасы, президент, мемлекет басқару формасы, президенттік республика, конституция, ұлттық көсемі.