Əлемдік сауда қатынастарын реттеу институтының қалыптасуы жəне дамуы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада дүниежүзілік сауда ұйымының қалыптасу тарихы мен сауда қатынастарын реттеудіңхалықаралық құқықтық жүйесінің эволюциясы қарастырылады.Түйін сөздер: Дүниежүзілік сауда ұйымы, қалыптасу тарихы, ГАТТ, келісімдер.