Міндетті əлеуметтік сақтандыру қызметіне жалпы сипаттама (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес сақтандыру құқықтық қатынастарының түсінігі жəне десақтандыру құқықтық қатынастарының пайда болуы, өзгеру мəселелері қарастырылған. Сондай-ақоған қатысушылардың құқықтық жағдайлары талданған.Түйін сөздер: сақтандыру қызметі, міндетті сақтандыру, сақтандыру қатынастары, сақтандыруұйымдары.