Мемелекеттік кəсіпорындардын жер пайдалану құқығы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада мемлекеттік меншіктегі жер пайдалануды жер занңамасы бойынша талдау жасалған.Құқық қолданушылық тəжірібеге байланысты мемлекеттік заңды тұлғалардын жер пайдалануынқарастырған.Түйін сөздер: мемлекеттік меншік субъектісі, жер пайдалану, арнайы уəкілетті мемлекеттік орган-дар.