Еңбек саласындағы халықаралық стандарттардың кейбір мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Осы мақалада Қазақстан Республикасы еңбек заңнамасының халықаралық стандарттарға сайүйлесімділігі, олардың қолданылу аясының теориялық жəне практикалық ерекшеліктері қамтылды.Түйін сөздер: Қазақстан Республикасының еңбек заңнамасы, Халықаралық еңбек ұйымыменбекітілген халықаралық стандарттар.