Қырғыз Республикасының заңнамасы бойынша ата-аналар мен балалар арасында жеке қатынастардың құқықтық мəселелерін шешудің ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада ата-аналар мен балалар арасында жеке мүліктік емес қатынастардың құқықтықмəселелерін шешудің ерекшеліктері анықталған.Түйін сөздер: бала құқығын қорғау, ата-аналар мен балалар, отбасы, кəмелетке толмағандардыңмүліктік емес құқықтары, қамқоршы мен қорғаншылар, балалар мекемелері.