Қылмыстық жауаптылық пен жазадан босату институтының мəні (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Аталған мақалада ҚР-дағы қылмыстық жауаптылық пен жазаның толық мазмұны, сондай-ақ олардыңтиімділігі жəне жауаптылықпен жазаның арақатынасының ерекшелігі беріледі.Түйін сөздер: қылмыстық жауаптылықтан босату, жаза, жазадан босату.