Ұйымдасқан қылмыстылықтың қазіргі таңдағы көрінісі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес ұйымдасқан қылмысты анағұрлым тиiмдi түрде алдын алужəне оған қарсы күрес iсiндегi ынтымақтастыққа жəрдемдесу болып табылады.Түйін сөздер: ұйымдасқан қылмыстар, ұйымдасқан топ, экономикалық қылмыстар, сыбайласжемқорлық.