Қазақстан Республикасының қылмыстық ісінде бұлтартпау шарасы ретінде кепілді қолдану мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада екі заң актілерінің қарама-қайшылығы келтірілген: қылмыстық процессуалдық кодексережелері мен кепілзатты пайдалану жəне алдын ала шаралар ретіндегі үйге кепілдік, сондай-ақ ҚРқылмыстық кодексіндегі кепілдікті қолдануға кедергі келтіретін себеп-салдар қарастырылған.Түйін сөздер: кепіл, бұлтартпау шаралары, мүлік, қылмыстық қудалау.