Әскери қылмыстық құқық бұзушылықтардың алдын алу (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада әскери қызметшілердің арасындағы әскери тәртіпті сақтауды қамтамасыз ету, әскери ортада қылмыстық құқық бұзушылықтарды болдырмау мақсатындағы алдын алу шараларын ұйымдастыру және осы бағыттағы іс шаралардың оның мақсаты, міндеті және алатын орны қарастырылған.Түйін сөздер: кылмыс, әскери қылмыстық құқық бұзушылық, әскери жарғы, қылмыстық жауаптылық, жаза, құқық, жарғыға қарсы қатынастар, құқықтық қатынас, алдын алу шаралары.