Қылмыстық іс жүргізудегі дәлелдемелерді топтастырудың тәртібі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Аталған мақалада авторлар дәлелдемелерді жіктеудің негіздерін, дәлелдемелерді жіктеудің тәжірибелік маңызын, дәлелдемелердің түрлерін қарастыра отырып, дәлелдемелерді жіктеуден туындайтын түрлі авторлардың көзқарастарын талдаған.Түйін сөздер: дәлелдемелер, топтастыру, дәлелдемелердің қайнар көздері, заттай дәлелдемелер, алиби.