Қылмыстық іс жүргізудегі дәлелдемелер ұғымы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Аталған мақалада авторлар әр түрлі ғалым-заңгерлердің дәлелдеменің түсінігіне байланысты білдірген ой-пікірлерін талдап, өздерінің көзқарастарын білдіре отырып, қылмыстық процестегі дәлелдеменің түсінігі мен мазмұнына қатысты ұсыныстарын білдірген.Түйін сөздер: қылмыстық процесс, дәлелдеме, дәлелдеу, заттай дәлелдемелер, нақты деректер.