Қызметкерлердің өмірі мен денсаулығына келтiрiлген зиян үшін өтемақы төлеу мәселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада қызметкерлердің еңбек (қызметтік) міндеттерін орындау кезінде өмірі мен денсаулығына келтiрiлген зиян үшін өтемақы тұжырымдамасы мен тәртібі талқыланады.Түйін сөздер: еңбек құқығы, еңбек заңнамасы, зиян келтіруі, денсаулық сақтау, қызметкер, жұмыс берушi.