Экологиялық құқық бұзушылықтармен күрестегі табиғат қорғау прокуратурасының рөлі туралы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада Қазақстанның екі регионы бойынша экология аясындағы прокурорлық қадағалаудың мысалдары қарастырылған. Прокурорлар мен экология бойынша Департамент мамандарының тексерістерінің нәтижелері су, ауа, мемлекеттің топырағының ластануының үлкен масштабта екендігін куәландырады.Түйін сөздер: экология, экологиялық құқық бұзушылық, топырақты, ауаны, суды ластау.