Туындының авторлық құқық объектісі ретіндегі түсінігі және маңызы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада туындының авторлық құқық ретіндегі маңызы, халық шығармашылығын құқықтық қорғауда туындайтын проблемалар, туындының халықаралық құқық нормаларымен реттелуі қарастырылған. Түйін сөздер: автор, туынды, халық шығармашылығы, интеллектуалдық меншік.