К ВОПРОСУ ОБ АРБИТРАЖНЫХ ОГОВОРКАХ В КОНТРАКТАХ НА НЕДРОПОЛЬЗОВАНИЕ (КАЗАХСТАНСКАЯ ПРАКТИКА). (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Корольдік Арбитрлер Институтының (Member of the Chartered Institute of Arbitrations, MCIArb) мүшесі және бірқатар коммерциялықарбитраждың арбитрі автордың осы жұмысы Қазақстан Республикасындағы коммерциялық арбитраждардың атқарып жүрген қызметтеріне,қолданыстағы құқықтық актілері мен кейбір арбитраждық институттардың регламенттерін талдауға және проблемаларын әшкерелеуге бағышталған. Автордың позициясы коммерциялық арбитраждардың Қазақстандағы іс-әрекеті енді ғана оңды-солды қалыптасып жатқан кезде мамандарды қызықтыратыны сөзсіз.